Hemp Gainer ( fitness) 1kg

(1 kundeanmeldelse)

DKK368.00

Fitness drink til alle! 
100% vegetabilsk oprindelse, 90% fordøjelig, med 23 aminosyrer, afbalanceret ernæring af muskler og sener.
1 kg

Varenummer (SKU): P30065 Kategori:

Beskrivelse

Naturlig drikke, type Gainer (kulhydrat – protein) bruges til at opnå den optimale kropsvægt og styrke af hele kroppen.Takket være dens afbalancerede næringsværdi kan du midlertidigt erstatte et måltid om dagen med det.

Hamp protein 50% fra højkvalitets vegetabilsk protein kaldes Superfood. Det er ekstraordinært, og det indeholder alle 21 aminosyrer, der findes i naturen (hvoraf alle 8 er essentielle). Du vil finde en perfekt balance mellem alle umættede fedtsyrer Omega 3, 6 og 9.

Det er rig på fibre og skaber et alkalisk miljø i kroppen. Det hjælper med at afgifte kroppen ved at stimulere de kompetente eksisterende myndigheder til at fjerne toksiner. Når det tages regelmæssigt, forbedres blodcirkulationen og renser den indeholdte blodchlorophyl.

Det er en naturlig kilde til vitaminerne A, B1, B2, B3, B6, C, D og E. Har høje niveauer af antioxidanter, calcium, magnesium, zink og jern.
Byg giver energi, styrke og udholdenhed, og som et sødemiddel, der stimulerer bugspytkirtlen.

Vidste du det?

Byg var også en vigtig del af diæten for romerske gladiatorer.

I fokus: Forsyning af energi, muskelmasse og styrke af udvikling, regenerering, rensning, ernæring, kost, afgiftning.

forberedelse:

Bland vores fitness protein med vand eller mælk. Forkæl dig med sund morgenmad – korn, byg grød, yoghurt. Vores tip: bland med en halv banan.

Facebooktwittermail

1 anmeldelse af Hemp Gainer ( fitness) 1kg

  1. admin

    Har brugt det som kosttilskud i min 95 årige mors havregrød tilsat en klat smør, og det virker som om det giver hende mere energi og at hun bliver friskere og går bedre med mindre smerter i knæene .

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.