Bio Hamp Protein 1kg

(1 kundeanmeldelse)

DKK310.00

Økologisk hampeprotein 
Ren grøntsag 50% protein, 90% fordøjelig, laktosefri og glutenfri. 
Balanceret ernæring til muskler og sener.
1 kg

Varenummer (SKU): P10200 Kategori:

Beskrivelse

Hamp protein er meget værdifuldt, det er også kendt som “superfood”. I naturen er hampprotein unik, fordi det indeholder alle aminosyrer (findes i naturen). Også de 8 essentials, som vores krop ikke kan producere alene.

Derudover er alle umættede fedtsyrer indeholdt i hampeproteinet i et ideelt forhold. Hampprotein er afledt af cannabisfrøene ( Cannabis sativa ). Fødevarer er højt værdsat af atleter, veganer og folk i helingsprocessen.

Det er et kosttilskud til dem, der har brug for en god kost til dannelse og regenerering af muskelmasse. Det hjælper med at afgifte kroppen fra giftige toksiner og tungmetaller. Når det tages regelmæssigt, forbedrer det blodcirkulationen og renser blodet ved at indeholde klorofyl. Det er en naturlig kilde til vitaminerne A, B1, B2, B3, B6, C, D og E. Niveauet af antioxidanter, calcium, magnesium, zink og jern er også meget højt.

 Anvendelse:  Bland det til cocktails, korn, korn, grøntsagssaft, supper, spreads, saucer, ..

Facebooktwittermail

1 anmeldelse af Bio Hamp Protein 1kg

  1. admin

    Bruger det som protein tilskud i min gamle mors havregrøds morgenmad- Havregrød koges med 1 spiseskefuld fibrekost ( hvede/dadler/rosiner for at gøre grøden sød) fra Rema og til slut 1 spiseskefuld Hamp Proteiner fordi min mor spiser meget lidt og har underskud af proteiner.

    resultat hun har mere overskud og sover ikke så længe og står tidligere op, istedet for at sove hele dagen , så resultatet er et det tilføre hende mere energi . min far bruger hamp protein i sin saftevand til når han skal tage sin medicin om morgen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.