Epilepsi

Epilepsi og anfald

CBD-olie er en af de bedste naturlige midler til hindring af enhver art, som kan forekomme hos epileptikere, kræftpatienter og andre sygdomme.

 

Thommy2

Tommy lider siden 12. Livsår (1994) efter et fald fra hesten til epilepsi. De antiepileptiske lægemidler hjælper kun delvist. Der var altid auraer og fravær, så harbingers af et epileptisk anfald.

Han vidste nogle gange ikke, hvor han var, hvad han ønskede der, kort sagt manglede han altid et stykke hukommelse. Hospitalsophold i 3 angiveligt specialiserede klinikker for epilepsi, igennem til den ældste klinik i Europa, Charite bragte ingen succes, tværtimod, der var altid prøvet andre lægemidler med ødelæggende bivirkninger, såsom støj i hovedet, i lighed med tinnitus, men i tankerne permanente erektioner, At blive tvunget til konstant at fugte ansigtet med vand, behøvede ikke mere sult og op til 4 liter væske en dag. Så kom, og det får omkring 20% af epileptika, psykogene anfald. De begyndte altid, da Tommy havde stress, måtte engagere sig i udmattende samtaler, i større folkemængder, som fx supermarkeder ùsw.

Forløbet af sygdommen

Han slog sin højre lår på låret, rullede øjnene, gik ned og ramte armene og sparkede på benene. Jeg måtte hurtigt lægge alt, hvad han kunne gøre ondt. Til sidst gjorde han en slags svømning og skreg forfærdeligt. Det var helvede for Tommy og mig, fordi han var klar over alt og jeg var nødt til at se det uden at kunne hjælpe.

Da jeg kunne afbryde Tommys anfald aldrig, jeg engang kaldte opfattede 30-40 en ambulance eller endda Tommy gik ind på skadestuen, samt kramper under bilture indtraf.

0 41 768x512

Da lægerne ved det sidste sygehusophold var tabt, og hans medicinske dosis var højere og ønskede at sælge kosttilskud, har vi krævet den tidlige frigivelse. Han havde flere anfald i klinikken end hjemme og blæste armene blå og hans skinner blodede.

CBD – et vendepunkt i Tommys liv

Det var 23.06.2016, et vendepunkt i Tommys liv, fordi han har taget -det hamp olie for første gang 5% og havde fra da til i dag, ikke en enkelt angreb, ingen auraer, ingen fravær, ingen epilepsi og ingen psykogene anfald.

Det er som et mirakel, bare væk, ikke mere. Jeg er så lettet og taknemmelig.

Tommy fortalte med glæde mig at han kan drømme igen og også huske sine drømme.

Desuden fortalte han mig kun i går, at der langsomt kommer tilbage minder om sin ungdom og barndom. Alt i alt en komplet succes. Mange tak til dig, der har at gøre med et meget gammelt og bevist middel fra Guds apotek og kan hjælpe så mange mennesker.

Disse udsagn er beregnet til at opmuntre andre til at prøve hamp olie gange for at lindre deres lidelser og til at tage frem for alt personligt ansvar for sig selv og ikke at give helt ud af hånden. Alle er ansvarlige for deres eget helbred.

Undskyld længden af ​​mine bemærkninger, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forlade.

Hilsener fra Oranienburg i delstaten Brandenburg

Tommy K. og Barbara R.

Skrevet af Lucie Kavalirova
Facebooktwittermail